Lynx - 2020

Lynx - 2020

Det er designet et Lynx kjøretøy for enhver type fører. For å finne en som passer for deg, utforsk mulighetene og fortell oss hva du foretrekker.
Se 2021 modellene her.

BOONDOCKER DS

Lynx BoonDocker DS er bransjens minst kravstore snøscooter for dyp snø. Gled deg ved kjøring i bratte bakker og presis manøvrering i krevende skogsløyper.

Fra182 600

Les mer

BOONDOCKER RE

BoonDocker RE snøscooter kombinerer fleksibel manøvrering, eksplosive ytelser og fjæring designet for ekstremt aggressiv kjøring. Denne snøscooteren føler seg vel med store hopp og navigering i krevende terreng.

Fra186 400

Les mer

BoonDocker

Nye BoonDocker 600R E-TEC endrer vår oppfatning av hvor kraftig en 600 ccm-snøscooter for dyp snø kan føles. Snøscooteren reagerer på utrolig måte på gasspådraget og førerens bevegelser gjennom svinger.

Fra155 900

Les mer

Xterrain

Lynx Xterrain snøscooter leverer ikke bare fantastiske kjøreegenskaper, men også utrolig god fremdrift i forhold med myk snø. Kle deg godt, pakk ned reiseutstyret og start opp Lynx Xterrain: Reisen kan begynne!

Fra151 300

Les mer

Xterrain RE

Lange turer gjennom ødemarka er hjemmeterreng for Xterrain RE snøscooter Med kjøreegenskapene til en sport-snøscooter og fremdriften til en dypsnø-snøscooter, er den bransjens fineste snøscooter for lange turer i varierende terreng.

Fra176 500

Les mer

Xterrain PRO

Lynx Xterrain PRO snøscooter ble bygget for å overvinne de mest krevende forhold. Ytelsene i denne snøscooteren og det røffe beltet sørger for at den kommer seg fram i løypa.

Fra169 700

Les mer

49 Ranger

Lynx 49 Ranger snøscooter er på sitt beste i snødekte skoglandskap. Manøvrering og fremdrift er løftet til et nytt nivå med Radien-X-ramme og EasyRide 3900 fjæring bak.

Fra130 100

Les mer

49 Ranger PRO

Lynx 49 Ranger PRO snøscooter er en nytte-snøscooter med smalt belte, med fremdriftsegenskapene og kjøreegenskapene til en fjell-snøscooter. Nye EasyRide 4100 fjæring bak gjør eneren blant skog-snøscootere mer velegnet i krevende terreng enn noensinne.

Fra153 800

Les mer

49 Ranger ST

Lynx 49 Ranger ST snøscooter ble designet for nordiske forhold hvor man støter på alt fra harde løyper, dype spor som skapes av vindkastene og isolerte landskap. Nye EasyRide bakre fjæring forbedrer fremdrift og komfort.

Fra160 200

Les mer

Xtrim

Lynx Xtrim er kjent som snøscooteren som er enkel og morsom å kjøre. Den nye Radien-X-plattformen gjør kjøringen enklere og mer avslappende enn før, mens den stillegående og drivstoffeffektive firetakters Rotax 600 ACE-motoren trygt og sikkert fører deg fram til bestemmelsesstedet.

Fra121 600

Les mer

Xtrim SC

Lynx Xtrim SC er en snøscooter med kjøreegenskaper uten sidestykke. Den stillegående, vibrasjonsfrie og drivstoffeffektive firetakters Rotax 900 ACE-motoren leverer ytelser som man lett lar seg begeistre av sammen med den behagelige fjæringen.

Fra156 100

Les mer

Xtrim RE

Xtrim RE 850 E-TEC føler seg hjemme på ujevne overflater, og utenfor løypene også. Den kombinerer rå krefter og uanstrengt manøvrering med kjøreglede.

Fra180 000

Les mer

Xtrim LX

Enten det er en 24-timers vinternatt, eller snø som lyses opp av vårsolen, sørger Lynx Xtrim LX snøscooter for en minneverdig turdag for hele familien. Den nye Radien-X-rammen sørger for bedre kontroll enn sine forgjengere.

Fra125 300

Les mer

Rave RE

Lynx Rave RE leverer rett og slett de beste kjøreegenskapene for de krevende forholdene i nordiske land. Den nye, lengre PPS² fjæringen bak er utviklet i konkurranseløypene og tilbyr bedre grep og stabilitet enn sine forgjengere. Det hele toppes av støtdempere av høy kvalitet og responsen i Rotax E-TEC-motorene.

Fra166 600

Les mer

Rave ENDURO

Reaksjonsvillig og ytelsessterk Rotax 600R E-TEC motor, enestående sporty fjæring og ulike detaljer designet for racing gjør Lynx Rave Enduro snøscooter til en uslåelig kombinasjon for konkurransekjøring.

Fra166 700

Les mer

Commander

Lynx Commander har alltid vært kjent for sin allsidighet. Nye Commander, bygget på en Radien-X-ramme, er noe enda mer. Det er den mest kjørbare, komfortable og sportslige crossoveren noen sinne. Velkommen til den nye Commander!

Fra160 000

Les mer

Commander Limited

Lynx Commander Limited redefinerer en crossover med bredt belte. Dette er et kjøretøy med mange talenter, inkludert god fremdrift, overraskende lett å kjøre og et bredt utvalg av utstyr. 1+1-setet skaper dessuten god plass til en passasjer.

Fra171 300

Les mer

Commander Grand Tourer

Den nye Lynx Commander Grand Tourer er synonymt med fløyelsmyke kjøreegenskaper, et luksuriøst interiør og pålitelig fremdrift. En vellykket snøscootertur ivaretas av de stillegående og effektive firetakts Rotax ACE 900 og 900 Turbo-motorene.

Fra174 400

Les mer

69 Ranger

69 Ranger er kongen av løs snø. Det 60 cm brede belte og Rotax 900 ACE motor sørger for godt grep, selv når det er utfordrende snøforhold.

Fra176 200

Les mer

69 Ranger SnowCruiser

Uansett om du kjører alene eller sammen, i eller utenfor løype! Med sitt fantastiske utstyr leverer 69 Ranger Snowcruiser utrolig kjørekomfort, selv under ekstreme forhold.

Fra197 600

Les mer

69 Ranger Alpine

69 Ranger Alpine er en snøscooter for de aller tyngste arbeidsoppgavene. Maksimal lastekapasitet er garantert av fjæring med høy kapasitet. Stive sleiderskinner holder skiene nede i underlaget når man sleper tung last eller klatrer i bratte bakker.

Fra194 100

Les mer

59 YETI

59 YETI respekterer tradisjonene til Lynx arbeidssnøscootere. Denne snøscooteren er bygget for tungt arbeid. Dens trekkevne er imponerende, og den tåler hard bruk i årevis.

Fra125 900

Les mer

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.